--- Opencart frissítés ---

Megjelent az Opencart 4.0
ismerkedj meg az új verzióval

A demot itt megtekintheted:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miért éri meg az újabb
Opencart verzióra frissíteni?

Érdekel hogy hogyan tudnád frissíteni
az Opencart áruházadat? Mi elvégezzük helyetted.

Rengeteg Opencart oldal frissítését végezzük nap mint nap, így a tiedben is tudunk segíteni.
Lépj velünk kapcsolatba és segítünk. 

Te magad szeretnéd frissíteni
Az Opencart áruházadat az új verzióra?
Mutatom mit kell tenned.

Hogyan kell az OpenCart frissíteni?

A legelső kérdés, ami eszünkbe jut, hogy „Hogyan frissíthetjük az Opencartot egyszerűen és gyorsan?”. Ennek megválaszolásához szeretném bemutatni az OpenCart frissítésének 3 leggyakoribb módját:

A kézzel való átmásolás a legbiztonságosabb és legköltségmentesebb módja a feladat elvégzésének. Azonban sok időt és erőfeszítést igényel, hogy áthelyezd adataidat egyesével az új OpenCart-ba. Ezen túlmenően, ha nem vagy jártas a technológiában, nagy az esélye arra, hogy a migrációs folyamat során előfordulnak váratlan hibák. 

Professzionális megoldás lehet az, amikor megbízol egy ügynökséget vagy egy fejlesztőt, hogy az adatokat importálja át az új webáruházadba. Itt viszont arra kell nagyon vigyázni, h. Miért? Nem lehet 100%-ig biztos abban, hogy webügynöksége/fejlesztője alaposan megérti egy platform adatszerkezetét. Ebben az esetben Önnek kell állnia a számlát, hogy több időbe telik a javítás.

Automatizált migrációs eszköz LitExtension-szel – #1. bevásárlókosár-áttelepítési megoldás. Úgy gondolják, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy néhány óra alatt elvégezze a munkáját. Eszközünk szinte minden típusú adat átvitelét teszi lehetővé, beleértve a termékeket, az ügyfeleket, a rendeléseket, az adókat, az ügyfelek jelszavait és még sok mást. Első osztályú támogatással biztosítjuk adatainak legmagasabb szintű biztonságát és pontosságát.